Sindicalisme d'Aire Frescamb ValorsInclusiude País

El Sindicat Nacional de Seguretat de Catalunya - SEGCAT, és un Sindicat Nacional, Progressista i Assembleari, que promou i vetlla per la Defensa dels Valors i Principis que recull la Declaració Universal dels Drets Humans.
Per tot això, ens volem conjurar per construir una organització sindical, on els treballadors i treballadores dels diferents col·lectius de la seguretat i les emergències, treballem plegats en defensa dels nostres drets, però també de les nostres Institucions, i del nostre país. I sabem que no és un repte fàcil, però no defallirem en intentar-ho, tot i les diferències o discrepàncies que puguin haver entre nosaltres.
El SEGCAT es compromet a treballar amb total independència política al costat de les Institucions de Catalunya, mantenint contactes amb Partits Polítics i Organitzacions de Catalunya en la defensa dels Drets i Llibertats tant col·lectius com individuals, i promovent la cultura de la Prevenció i la Seguretat entre les nostres ciutadanes i ciutadans.
Per finalitzar, el SEGCAT Defensarà i promocionarà uns Serveis Públics de Qualitat, al servei del País i la seva gent.

El teu col·lectiu et necessita!

Acció Sindical + Defensa Jurídica

Disposem del millor tàndem!

En la resolució de conflictes, la nostra filosofia és aplicar l’Acció Sindical per tal de resoldre els problemes o obtenir les millores necessàries, començant pel focus del conflicte i anar escalant cap als responsables superiors o altres vies.

En el cas que sigui necessari, disposem de la Defensa Jurídica d’un dels Bufets més especialitzats en matèria de Seguretat i Emergències:

Requena & Mazzoni Advocats

La Nostra Història

Per què vàrem construir un nou Sindicat?

És possible que molts companys i companyes que treballeu a la seguretat i les emergències, us feu aquesta pregunta. Nosaltres ens la vam fer fa poques setmanes després del que vam viure i veure a Catalunya l’1 d’octubre de 2017. I vam fer-nos algunes reflexions, entre elles, on estaven els Sindicats que havien de Defensar els Treballadors i Treballadores?

2018

CREACIÓ DEL SINDICAT

El 19 de novembre de 2018 es funda el Sindicat Nacional de Seguretat de Catalunya.

2019

ELECCIONS SINDICALS

Al març de 2019 ens vàrem presentar a les Eleccions del Consell de la Policia -Mossos d'Esqudra i a l'Ajuntament de Barcelona, obtenint un representant a cada Administració.

2021

100% OPERATIUS

Al gener de 2021 obtenim els Drets Sindicals de les Eleccions del 2019 i podem estar presents a totes les Reunions del CME, al Consell de la Policia i a les Meses de Negociació.

Col·lectius

Ets d'un Col·lectiu de la Seguretat i Emergències de Catalunya?

El nostre Sindicat va néixer a finals de 2018, amb la intenció de ser un Sindicat Transversal dels Cossos de Seguretat i Emergències de Catalunya.

A les primeres Eleccions Sindicals que ens vàrem presentar al Consell de la Policia – Mossos d’Esquadra i a l’Ajuntament de Barcelona, vàrem esdevenir Sindicat Representatiu.

Tenim molt a dir i molt per fer. Si ets membre del Cos de Mossos d’Esquadra, de la Policia Local de Catalunya, dels Agents Rurals, dels Bombers o d’algun altre Col·lectiu de la Seguretat i Emergències de Catalunya, ara és el moment perquè puguem seguir endavant i continuar aquest increïble Projecte.

No esperis més i apunta’t al SEGCAT.

Fundació Mossos d'Esquadra

Sóm membres del Patronat de la Fundació Mossos d’Esquadra

El Sindicat Nacional de Seguretat de Catalunya, el SEGCAT, va estar present el passat 5 de Maig de 2022 a la constitució de la Fundació Mossos d’Esquadra, formant part del Patronat.

Des del SEGCAT creiem que la Fundació Mossos d’Esquadra ha de ser un pilar important pels Membres de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, per aquest motiu us animem a que en formeu part: