Fem Xarxa!

Des del Sindicat Nacional de Seguretat de Catalunya sabem que aquest 2023 no s’espera que sigui millor que el 2022. Amb una pujada de les hipoteques, la llum, gas, menjar, etc., creiem que el millor regal que us podem fer no és una motxilla, bolis, codis penals, calendaris, cursos sindicals, etc., sinó un descompte per cada Afiliat/da que ens presenteu. Així guanya TOTHOM! El Sindicat creix i l’Afiliat/da té una despesa menor a final d’any.
El Descompte serà de 10€ per cada persona nova que s’afiliï, tant per l’Afiliat/da que l’hagi portat com per la nova alta. El màxim que es podrà descomptar de la Quota serà la seva Totalitat. El descompte es començarà a aplicar des de l’última quota a la primera.
Exemple:
1. Afiliat/da porta 1 Nou Afiliat/da. Descompte als dos de 10€ en la última quota anual que passaria a ser de 20€.
2. Afiliat/da porta 4 Nous Afiliats/des. Descompte als Nous de 10€ en la última quota anual que passaria a ser de 20€ i a l’Afiliat/da pagaria de la 3a quota 20€ i l’última quota GRATIS.
3. Afiliat/da porta 12 Nous Afiliats/des. Descompte als Nous de 10€ en la última quota anual que passaria a ser de 20€ i a l’Afiliat/da tindria la quota anual GRATIS.

Què podeu dir als vostres Companys i Companyes?
Doncs que som un Sindicat diferent, on cada persona pot tenir veu i vot en la presa de decisions. Un Sindicat amb un Servei Jurídic acompanyat pel Bufet d’Advocats Requena & Mazzoni, reconegut dins el nostre Col·lectiu. Un Sindicat que porta les reclamacions dels Afiliats/des allà on pertoca. Un Sindicat amb Valors que estima la nostra Terra. I el que vosaltres vulgueu, que per això heu confiat en el vostre Sindicat.

EL TEU COL·LECTIU ET NECESSITA

Apunta’t al SEGCAT