Calendari Solidari 2023

Calendari Solidari 2023

Des del Sindicat Nacional de Seguretat de Catalunya, com a membre de la Fundació de Mossos d’Esquadra, apostem pel Calendari Solidari 2023.

Aquest Calendari vol ser un reconeixement a la tasca diària de tots els mossos i mosses que treballen a Seguretat Ciutadana arreu del territori. Seguretat ciutadana és la primera en arribar, és la imatge més propera, és la part més visible, és la nostra insígnia i també, és el nostre orgull. Una feina que demostra la veritable vocació de servidors públics dels nostres companys i companyes i a on es posen de manifest tots els valors de la nostra institució. Per primer cop, tots els beneficis obtinguts aniran destinats íntegrament a la Fundació Mossos d’Esquadra, de recent creació. Aquests beneficis tindran un doble objectiu: D’una banda, i de caràcter intern, es duran a terme diverses accions, com ara, donar un ajut econòmic als orfes i òrfenes menors de 18 anys fills i filles de persones membres del Cos de Mossos d’Esquadra i programar activitats per als mossos i mosses jubilats. I, de l’altre, es faran projectes adreçats a la ciutadania en general, com la de promoure la cultura de la seguretat i de la prevenció. En aquest sentit s’està treballant en la edició d’un llibre adreçat al col·lectiu de la gent gran.

El calendari es pot adquirir per 5€ a diferents punts distribuïts per tot Catalunya. Us animem a que l’adquiriu i a que en feu difusió més que mai.

El calendari el podeu adquirir presencialment a

EL TEU COL·LECTIU ET NECESSITA

Apunta’t al SEGCAT